Banlieue 13 - Ultimatum (2009) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 738018

Uploader jdinic3

Date 16.04.2010 @ 23:24:10

OMDb 431900

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 24.09 KiB

File count 1

Downloads 189

Release

Banlieue.13.Ultimatum.FRENCH.DVDRiP.XViD-UNSKiLLED

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Banlieue 13 - Ultimatum 2009 Titra shqip Banlieue 13 - Ultimatum (2009)    
Banlieue.13.Ultimatum.FRENCH.BRRip.XViD.DTS-KiNGS...

Titra shqip 505 1 nesi 25.05.2010
Subtitle preview
1
00:00:56,790 --> 00:00:59,520
A je i sigurt se do të rrish
në anën tjetër të murit?

2
00:00:59,850 --> 00:01:02,353
Muajin e ardhshëm do ta shembin.

3
00:01:02,353 --> 00:01:05,298
Deri në fund të muajit do ta
hapim stacionin policor dhe shkollën.

4
00:01:05,298 --> 00:01:08,066
Ç`është kjo fytyrë,
nuk më dukesh i lumtur.

5
00:01:08,066 --> 00:01:10,945
Shpresoj ta mbajnë premtimin.

6
00:01:10,945 --> 00:01:13,940
Dëgjo, ky është ligji, dhe
ligji gjithmonë e kërkon një budalla si unë...

7
00:01:13,940 --> 00:01:16,498
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)