Partially authorised subtitle
This subtitle has been automatically authorised because it passes basic correctness criteria. It has not yet been checked by actual editors so the subtitle could be inappropriate/mismatched.

3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy (2011) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 1328943

Date 14.10.2011 @ 14:11:47

OMDb 441712

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 30.88 KiB

File count 1

Downloads 101

Release

3-D.Sex.and.Zen.Extreme.Ecstasy.2011.m720p.BluRay.AC3.x264-BiRD

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy 2011 Titra shqip 3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy (2011)    
3D.Sex.and.Zen.Extreme.Ecstasy.2011.HDRip.AC3.Xvi...

Titra shqip 95 1 11.03.2012
Subtitle preview
1
00:01:07,567 --> 00:01:09,943
Tempulli Amarus,
në shkëmbin e shkrirë

2
00:01:10,195 --> 00:01:12,738
është tempulli më i njohur në malin Emei.

3
00:01:12,947 --> 00:01:15,616
Ai është veçanërisht i populluar nga
njerëzit e Sichuanit perëndimor.

4
00:01:15,909 --> 00:01:17,534
Dhe është në lulëzimin e tij.

5
00:01:17,577 --> 00:01:19,745
Në sallën Guanyin është
një statujë Bodhisattva

6
00:01:20,038 --> 00:01:22,956
dizenjuar nga artisti i njohur Daozi Wu

7
00:01:23,249 --> 00:01:25,250
e cila daton 800 vite më parë.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)