A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
A Very Harold & Kumar 3D Christmas 2011 Titra shqip A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)     
A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.2011.BRRip.XVID...

Titra shqip 154 1 jdinic3 13.02.2012
Subtitle preview

1
00:01:11,104 --> 00:01:14,950
Mall SANTA: oh, ha, ha. E pra,
Unë patjetër do të bëhet se biçikleta.

2
00:01:15,108 --> 00:01:19,318
Dhe unë do të shoh atë që unë mund të bëjë në lidhje me
divorcit prindërit tuaj 'shëmtuar, Caren.

3
00:01:19,479 --> 00:01:21,686
Dakord. Merry Christmas!

4
00:01:21,881 --> 00:01:23,417
- Kush është ardhshme?
- Santa!

5
00:01:23,583 --> 00:01:26,154
Kumar, jo! Merry -

6
00:01:26,319 --> 00:01:27,957
GRUAJA:
Kthehu CF linjë, mbështetjen e teknologjisë!

7
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)