Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
A Very Harold & Kumar 3D Christmas 2011 Titra shqip A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)     
A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.DVDRip.XviD-DiA...

Titra shqip 252 1 FlyGirl 30.01.2012
Subtitle preview
0
00:00:45,700 --> 00:01:02,700
..::::Përktheu: SCORPIONE::::..
..::::::www.subscene.com::::::..

1
00:01:11,605 --> 00:01:15,451
Oh, oh, oh. Mirë,
Atë biçikleten do të ta sjell patjetër.

2
00:01:15,609 --> 00:01:19,819
Dhe do të shoh ç'mund të bëj për divorcin
e shëmtuar të prindërve të tu, Karena.

3
00:01:19,980 --> 00:01:22,187
Në rregull. Gëzuar Krishtlindjet!

4
00:01:22,382 --> 00:01:23,918
Kush e ka radhën?
- Babagjysh!

5
00:01:24,084 --> 00:01:26,655
Kumar, jo! Gëzuar!

6
00:01:26,820 --> 00:01:28,458
...

Poll
  What do you dislike about the subtitle search engine:
 • Search result sorting is inappropriate,

   (8 %)
 • search field location,

   (0 %)
 • complex language filter selection,

   (17 %)
 • slow animations when opening search menu,

   (5 %)
 • slow loading of the website,

   (17 %)
 • user interface of advanced filters is hard to use (flags),

   (5 %)
 • slow loading of poster thumbnails in search menu,

   (3 %)
 • search menu user interface is hard to use,

   (2 %)
 • season/episode selection,

   (6 %)
 • I never liked changes, I will get used to,

   (1 %)
 • more changes, you never change something that is working,

   (1 %)
 • Something else, please report as comment,

   (5 %)
 • I don't dislike anything,

   (16 %)
 • new search engine is excellent!

   (15 %)