Air Force One (1997) - Македонски преводи

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 729518

Uploader BorislavEvtimov

Date 06.04.2010 @ 18:55:15

OMDb 9330

Subtitle info

Language Macedonian

Format MicroDVD

Num. of CDs 1

FPS 23,976

Size 23.24 KiB

File count 1

Downloads 111

Release

Air.Force.One.1997.PROPER.DVDRip.XviD-SAPHiRE

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
{1}{1}23.976
{1190}{1430}Во главните улоги:
{1455}{1575}АВИОНОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ
{1600}{1835}Во другите улоги:
{4527}{4639}Претседателската палата,|Казакстан, некогашен СССР.
{5246}{5341}Сценарио:
{5631}{5736}Режија:
{5851}{5881}Подготвени!|Да ги пребориме.
{5886}{5980}Два, три, четири, пет...
{5986}{6010}Шест.
{6055}{6102}-Бомбите се поставени.|-Да одиме.
{6449}{6473}Чисто!
{6889}{6938}Ниско Момче,|овде Црна Мачка.
{6942}{6997}Ќе стигнеме на пистата во 19.
{7029}{7053}Тргнуваме.|Прием.
{7153}{7180}Излегувајте!|Оди!
{7257}{7281}Ајде.
{7386}{7410}Влегувај.
{7503}{7527}Во заклон!
{7661}{7688}Оди!
{7914}{7957}Овде Ниско Момче.|Пакетот е земен.
{8057}{8159}Москва|3 недели подоцна.
{8341}{8392}Дами и господо.
{8407}{8522}Пред 3 недели руските и|американските специјалци
{8527}{8599}го уапсија самопрогласениот|претседател на Казакстан.
{8602}{8672}Генерал Иван Радик.
{8739}{8835}Радик работеше на тоа да ја|сузбие демократијата.
{8857}{8960}Неговото атомско оружје можеше|да предизвика нова ладна војна.
{8994}{9080}Но благодарение на помошта|на големиот светски водач.
{9083}{9138}Радик сега е во затвор.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)