Deadline (2009) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 908300

Uploader Adopr

Date 01.10.2010 @ 23:06:07

OMDb 435590

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 12.37 KiB

File count 1

Downloads 27

Release

Deadline.2009.DVDRip.XviD-VoMiT

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:00:04,020 --> 00:00:19,020
Titra Shqip nga UniVerseHub::
www.titrashqip.webs.com

2
00:00:20,030 --> 00:00:41,030
Përkthimi dhe Titrimi nga
UniVerseHub [universehub@gmail.com]

3
00:00:53,030 --> 00:00:59,030
LINJA E VDEKJËS

4
00:02:00,040 --> 00:02:04,520
Epo mirë le të përfundojmë
paketimin dhe të dalim që këtu.

5
00:02:15,720 --> 00:02:17,400
Çfarë dreqin është kjo?

6
00:02:17,480 --> 00:02:20,280
Një armë.

7
00:02:20,360 --> 00:02:22,360
E ke me gjithë mend?
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)