Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 1788972

Uploader eden123

Date 14.07.2012 @ 09:24:17

OMDb 141946

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 2

FPS 23,976

Size 35.4 KiB

File count 2

Downloads 122

Release

Harry.Potter.And.The.Philosophers.Stone.2001.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ

Description

Harry Potter directed by Chris Colombus produced by David Heyman

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Harry Potter and the Sorcerer's Stone 2001 Titra shqip Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001)    
Harry.Potter.And.The.Philosophers.Stone.2001.BRRi...

Titra shqip 217 1 27.06.2012
Subtitle preview
1
00:01:21,927 --> 00:01:26,921
Duhet ta dija që ishit këtu,
profesoresha Mekonikoll.

2
00:01:38,151 --> 00:01:41,318
Mirëmbrëma,
profesor Dambëlldor.

3
00:01:43,822 --> 00:01:46,823
Janë zërat e vërtetë,
Albus?

4
00:01:47,076 --> 00:01:52,283
Kam frikë se po, profesoreshë.
Të mira dhe të këqija.

5
00:01:52,497 --> 00:01:55,748
Po djali?
-Hagridi po e sjell.

6
00:01:56,001 --> 00:01:59,914
Vërtet ia keni lënë në dorë
Hagridit një gjë të tillë?

...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)