Kiss of the Dragon (2001) - Македонски преводи

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 1585257

Uploader BorislavEvtimov

Date 16.04.2012 @ 23:28:41

OMDb 180889

Subtitle info

Language Macedonian

Format MicroDVD

Num. of CDs 1

FPS 25

Size 17.43 KiB

File count 1

Downloads 29

Release

Kiss.of.the.Dragon.2001.DVDRip.AC3.XviD-MDCTeam

Subtitles derived from this subtitle

[adaptation] Kiss of the Dragon

Description

Кинески агент оди во Франција за да помогне во решавањето на случај поврзан меѓу двете држави. Таму станува жртва на заговор. Но во него се вмешува една проститутка која е сведок...

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Македонски преводи Македонски преводи Uploader Date
Kiss of the Dragon 2001 Македонски преводи Kiss of the Dragon (2001)    
Kiss.Of.The.Dragon.2001.BRRip.720p.H264-3Li

Македонски преводи 45 1 DeMoN17 17.04.2012
Subtitle preview
{1}{1}25.000
{935}{1035}Во главните улоги:
{1700}{1800}БАКНЕЖОТ НА ЗМЕЈОТ
{2503}{2566}- Прв пат во Франција?|- Да.
{2675}{2731}Каква посета?
{2734}{2791}- Работа или задоволство?|- Задоволство.
{3725}{3790}- Ви се допаѓа музиката?|Не?
{3791}{3882}Да, да.
{4118}{4197}Сценарио:
{4235}{4363}Режија:
{5926}{5971}Овде можеш да ги оставиш|твоите работи.
{6550}{6615}Колку долго планираш да останеш?
{6654}{6703}Не многу долго.
{7531}{7579}Порака за мистер Смит?
{7580}{7651}- Смит?|- Да.
{7744}{7809}Смит.
{7812}{7881}Ах.
{8137}{8183}Овде е.
{8890}{8948}Мистер, добра вечер.|Нешто за пиење?
{8951}{9014}- Вода.|- Минерална или обична?
{9037}{9082}Обична.
{9315}{9375}- Уште нешто пред пат.|- Може пиво?
{9376}{9425}Ох, да.
{9428}{9475}Па, како оди, другар?
{9512}{9578}Само малку летење|пред летање.
{9579}{9663}Ова дава ново значење на слоганот|"летајте со пријателско небо".
{9664}{9694}- Може да те почестам пијачка?
{9695}{9757}Да подготвам пиење?|Не, благодарам.
{9759}{9795}- Од каде си?|- Пекинг.
{9796}{9829}А, Кина.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)