Partially authorised subtitle
This subtitle has been automatically authorised because it passes basic correctness criteria. It has not yet been checked by actual editors so the subtitle could be inappropriate/mismatched.
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Now You See Me 2013 Titra shqip Now You See Me (2013)     
Now.You.See.Me.2013.CAM.XviD.MP3.MiLLENiUM

Titra shqip 432 1 05.08.2013
Subtitle preview
1
00:00:03,032 --> 00:00:18,032
Përktheu: Silvi MEMA
Redaktoi & Sinkronizoi: Andrea DHIMITRI

2
00:00:18,555 --> 00:00:33,555
==> © wWw.AZFILMA.com / wWw.TITRA.al
dhe Abisi.Webs.Com © <==

3
00:00:34,000 --> 00:00:35,752
<i>Afrohu.</i>

4
00:00:37,087 --> 00:00:38,380
<i>Më afër...</i>

5
00:00:39,257 --> 00:00:42,260
<i>Sepse sa më shumë
të mendosh se sheh,</i>

6
00:00:42,343 --> 00:00:44,762
<i>aq më e lehtë është
për mua të të mashtroj....</i>

7
00:00:46,389 --> 00:00:48,308
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (79 %)
 • Only if I get some extra features.

   (17 %)