Old School (2003) - Български субтитри

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 883300

Uploader sanowa

Date 16.09.2010 @ 23:59:20

OMDb 243288

Subtitle info

Language Bulgarian

Format MicroDVD

Num. of CDs 1

FPS 23,976

Size 28.72 KiB

File count 1

Downloads 31

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Български субтитри Български субтитри Uploader Date
Old School 2003 Български субтитри Old School (2003)     Български субтитри 88 1 03.05.2004
Subtitle preview
{1422}{1485}Програмот за барање| на недвижности...
{1486}{1567}е виртуален рубикон |на информации,
{1568}{1625}ставајќи го самиот |адвокат во контрола.
{1627}{1730}Слушајте, јас ќе бегам,| ок? Ќе се обидам да |се вратам до 2:00.
{1731}{1786}Го напушташ семинарот |сега? Сеуште не сме |стигнале ни до пауза.
{1788}{1873}- Мислам дека не можеш| да го правиш тоа. |- Не, нема гајле. Само| покривајте ме, ОК?
{1875}{1930}-Снимете се.
{1931}{1997}- Слушај, ќе ни ја| дадеш ли твојата карта?| - Да.
{1999}{2069}Таа вреди два бесплатни| пијалоци на Запознавањето.
{2431}{2458}Здраво.
{2459}{2535}Одам на аеродромот.| Ми се брза.
{2573}{2618}Г-дине, вашиот појас |изгледа е расипан.
{2619}{2663}Што препорачувате |да правам?
{2676}{2748}Пртепорачувам да |престанеш да бидеш| таков педер.
{2759}{2809}На задното седиште.
{2917}{2950}Гледаш?
{5026}{5054}Ало?
{5210}{5275}Добар си, Орсон.| Каде е мама?
{5332}{5364}Душо?
{5419}{5451}Хајди?
{5736}{5762}Хајди?
{6091}{6115}Мич!
{6146}{6235}Што правиш дома?| Ме исплаши!
{6238}{6321}Те исплашив? Зошто |на момент помислив...
{6347}{6386}Не сакам ни да |помислам.
{6514}{6586}Ова, баш е хард кор.
{6587}{6631}Да, знам.
{6632}{6714}Не, не те осудувам.| Не се срами.
{6716}{6790}Ова баш ме пали. |Да продолжиме.
{6792}{6849}- Ова ли го правиш| кога ме нема? |- Мич, чекај.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)