Ong bak 2 (2008) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 432826

Uploader kvrle

Date 31.03.2009 @ 20:55:47

OMDb 424728

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS 25

Size 7.91 KiB

File count 1

Downloads 423

Release

Ong-Bak.2.2008.READ.NFO.DVDRip.XviD-d0h

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:00:00,200 --> 00:00:50,600
Sony Playstation & Internet Cafe "MatriX"

2
00:01:33,261 --> 00:01:36,967
Në vitin 1974 sipas fese Budiste
viti 1421 pas Krishtit

3
00:01:36,705 --> 00:01:41,662
Gjatë mbretërimit të Mbretit Rama II të Ayuthays

4
00:01:42,270 --> 00:01:47,836
Gjyqi mbretror i Ayuthas u be me i
fuqishem se ai i Sukothait

5
00:01:48,303 --> 00:01:54,717
dhe u përhap deri në lindje

6
00:01:55,224 --> 00:02:03,016
Ushtria e Ayuathas e bllokoi Qytetin
e Engjujve për shtate muaj.

7
00:02:02,827 --> 00:02:05,761
1 vit dhe 3 muaj më vonë ...
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)