Ong-bak (2003) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 737638

Uploader jdinic3

Date 16.04.2010 @ 19:28:39

OMDb 245448

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS 25

Size 7.83 KiB

File count 1

Downloads 218

Release

Ong-Bak.2.2008.DVDRip.XviD-d0h2

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:01:55,840 --> 00:01:59,530
Në vitin 1974 sipas fese Budiste
viti 1421 pas Krishtit

2
00:01:59,269 --> 00:02:04,205
Gjatë mbretërimit të Mbretit Rama II të Ayuthays

3
00:02:04,810 --> 00:02:10,352
Gjyqi mbretror i Ayuthas u be me i
fuqishem se ai i Sukothait

4
00:02:10,817 --> 00:02:17,204
dhe u përhap deri në lindje

5
00:02:17,708 --> 00:02:25,467
Ushtria e Ayuathas e bllokoi Qytetin
e Engjujve për shtate muaj.

6
00:02:25,279 --> 00:02:28,200
1 vit dhe 3 muaj më vonë ...

7
00:03:53,770 --> 00:03:56,296
Shko kape djali!
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (4 %)
 • No

   (79 %)
 • Only if I get some extra features.

   (17 %)