Partially authorised subtitle
This subtitle has been automatically authorised because it passes basic correctness criteria. It has not yet been checked by actual editors so the subtitle could be inappropriate/mismatched.

Gam yee wai - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 1313319

Date 28.09.2011 @ 23:51:35

OMDb 436972

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 20.89 KiB

File count 1

Downloads 19

Release

14.Blades.2010.BDRip.864p.djXpire

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:00:00,714 --> 00:00:02,006
Këta jetimë janë të vetëm në botë.

2
00:00:02,257 --> 00:00:05,968
Pavarësisht rregullave të mençura
ata mbrojnë qytetin.

3
00:00:06,261 --> 00:00:08,220
Akoma, pavarësisht rregullave të trasha

4
00:00:08,471 --> 00:00:11,765
ata kthehen në terroristë për njerëzit.

5
00:00:15,645 --> 00:00:19,064
Jiiylueit janë përfshirë në shumë
punë të ushtrisë dhe politikës.

6
00:00:19,441 --> 00:00:22,776
Kur misionet shkojnë mbrapsht,
ata shpesh humbin jetët e tyre.

7
00:00:22,986 --> 00:00:27,156
Të takosh fatin e tyre pikëllues.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)