Inception - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 957060

Uploader jdinic3

Date 03.11.2010 @ 16:34:49

OMDb 436149

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 2

FPS 23,976

Size 45.97 KiB

File count 2

Downloads 1018

Release

Inception.DVDRiP.XviD-ARROW

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Inception 2010 Titra shqip Inception (2010)   
Inception.TS.READNFO.V2.XViD.-.IMAGiNE

Titra shqip 539 1 master 30.10.2010
Inception 2010 Titra shqip Inception (2010)    
Inception.DVDRiP.XviD-ARROW

Titra shqip 604 1 02.11.2010
Subtitle preview
1
00:01:25,200 --> 00:01:26,790
Eja këtu!
Kemi një njeri në breg!

2
00:01:33,065 --> 00:01:38,001
Fliste perçart,
por përmendi emrin tuaj...

3
00:01:43,414 --> 00:01:46,677
Kishte vetëm nje pistoletë me vete...

4
00:01:47,953 --> 00:01:49,647
...dhe këtë.

5
00:02:09,814 --> 00:02:13,014
Ke ardhë për të më vrarë mua?

6
00:02:20,273 --> 00:02:23,506
E di se çfarë është kjo.

7
00:02:23,820 --> 00:02:28,841
Kam parë te tillë
para shumë vitesh.
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)