Resident Evil: Afterlife (2010) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 991061

Uploader nesi

Date 24.11.2010 @ 20:20:00

OMDb 437987

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS 23,976

Size 16.91 KiB

File count 1

Downloads 234

Release

Resident.Evil.IV.Afterlife.2010.Blu-ray.x264.1080P.DTS.MySilu

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
Resident Evil: Afterlife 2010 Titra shqip Resident Evil: Afterlife (2010)    
Resident.Evil.Afterlife.2010.TS.XViD-IMAGiNE

Titra shqip 313 1 23.09.2010
Resident Evil: Afterlife 2010 Titra shqip Resident Evil: Afterlife (2010)    
Resident.Evil.Afterlife.R5.LINE.XviD-TWiZTED

Titra shqip 224 1 08.10.2010
Subtitle preview
1
00:00:40,558 --> 00:00:48,058
Përktheu "Eugest Kapllani"
Regulloi dhe përshtati-nesi

2
00:01:14,259 --> 00:01:20,307
BANOR I KEQ:
Jeta e përtejme

3
00:04:01,800 --> 00:04:03,177
<i>Emri im është Eliza.</i>

4
00:04:03,969 --> 00:04:06,680
<i>Punoj për korporatën "Ombrella",
në një loborator sekret</i>

5
00:04:06,680 --> 00:04:09,266
<i>të përpunimit të armëve
eksperimetale virusale.</i>

6
00:04:09,934 --> 00:04:12,603
<i>Pati një aksident, dhe
virusi u përhap.</i>

7
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)