From Paris with Love (2010) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 772193

Uploader jdinic3

Date 01.06.2010 @ 14:08:00

OMDb 434296

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS 23,976

Size 22.21 KiB

File count 1

Downloads 225

Release

From.Paris.with.Love.720pBluRay.x264-nesi

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Related subtitles
  Title Language Titra shqip Titra shqip Uploader Date
From Paris with Love 2009 Titra shqip From Paris with Love (2009)   
From.Paris.with.Love.2010.R5.LINE.XviD-MENTiON

Titra shqip 306 1 refleksi 28.02.2010
From Paris with Love 2010 Titra shqip From Paris with Love (2010)   
From.Paris.with.Love.2010.R5.LINE.XviD-MENTiON Fr...

Titra shqip 338 1 jdinic3 01.04.2010
Subtitle preview
1
00:02:40,600 --> 00:02:43,157
Faleminderit, Cindy.
- Sigurisht.

2
00:02:43,194 --> 00:02:46,536
Një intervistë me Ministrin e
Punëve të Jashtme nesër pasdite.

3
00:02:46,636 --> 00:02:50,672
Një konferencë të mërkurën,
një darkë me ministrin të enjten.

4
00:02:50,772 --> 00:02:53,532
Dhe një pritje të premten, zoteri.

5
00:02:53,567 --> 00:02:57,249
Sic u njoftove i kemi keto
takime te rendesishme.

6
00:02:58,286 --> 00:03:00,795
Sigurisht, zoteri.

7
00:03:01,500 --> 00:03:03,639
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (4 %)
 • No

   (79 %)
 • Only if I get some extra features.

   (17 %)