Hachiko: A Dog's Story (2009) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 712520

Uploader kosd

Date 15.03.2010 @ 15:26:44

OMDb 435939

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS 23,976

Size 25.76 KiB

File count 1

Downloads 800

Release

Hachiko.A.Dog's.Story.2009.DVDR.DivXNL-Team

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:00:17,569 --> 00:00:20,905
<i>Kështu që megjithëse Kolombi humbi
dhe s'ishte i pari që zbuloi Amerikën,</i>

2
00:00:20,940 --> 00:00:22,747
...ai është akoma heroi im.

3
00:00:22,782 --> 00:00:27,370
Ai ishte realisht trim që lundroi me anije
shumë të vogël përmes oqeanit të pafund.

4
00:00:27,405 --> 00:00:30,081
Dhe për shkak të tij, ne e
kemi pushim ditën e Kolombit.

5
00:00:33,626 --> 00:00:35,774
Faleminderit, Hedhër. Roni?

6
00:00:35,809 --> 00:00:37,922
Na trego për heroin tënd.

7
00:00:51,686 --> 00:00:53,020
Çfarë po shkruan ai?
...

posted: about three years ago

i like
Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)