WARNING: Page is under maintainance
Show more

Jennifer's Body (2009) - Titra shqip

Rating: Awaiting 5 votes (0 so far).
Your rating: You have to be logged in in order to rate subtitles.
General

ID 612540

Uploader estupida

Date 22.11.2009 @ 01:42:39

OMDb 430884

Subtitle info

Language Albanian

Format SubRip

Num. of CDs 1

FPS N/A

Size 24.09 KiB

File count 1

Downloads 457

Release

Jennifers.Body.2009.R5.LINE.XviD-LAP

Related

All subtitles for this movie

All subtitles for this movie in this language

All author subtitles from this user

All subtitles from this user

By downloading this subtitles you agree to our terms of service
Subtitle preview
1
00:01:34,239 --> 00:01:36,189
Ferri është tinejxherja.

2
00:01:50,376 --> 00:01:52,246
Pretendoj që as unë nuk jam
e përkyer.

3
00:01:54,026 --> 00:01:55,957
Por kam adhuruesit e mi.

4
00:01:59,832 --> 00:02:02,121
Mendoj që marrë letra çdo ditë.

5
00:02:03,803 --> 00:02:06,468
Më së shumti nga maskarenjët dhe
përcjellësit, por prap...

6
00:02:13,548 --> 00:02:15,530
Xhirimi ka filluar para
5 minutash, Needy.

7
00:02:23,769 --> 00:02:26,706
Ndonjëherë letrat nga njerëzit janë
...

Poll
  Would you pay 50 USD for lifetime ad-free account?
 • Yes

   (5 %)
 • No

   (77 %)
 • Only if I get some extra features.

   (18 %)