Not migrated

Subtitles had not been migrated yet, some functions may not work.

Movie information

Title Kiss of the Dragon (2001)
Type Movie

Subtitle info

ID aTAY
Created Apr 16, 2012, 9:28:41 PM
Contributor BorislavEvtimov
Language Macedonian
Format MicroDVD
FPS 25 (PAL)

Кинески агент оди во Франција за да помогне во решавањето на случај поврзан меѓу двете држави. Таму станува жртва на заговор. Но во него се вмешува една проститутка која е сведок…

Contributor Role Share
BorislavEvtimov Translator 100.0%
Number of downloads 30
Number of units 0
Number of lines 813
Number of lines per unit 0.0
Number of characters 0
Number of characters per line 0.0

No comments