bitcomet in utorrent

Težave, vprašanja vse kar je z računalniki povazeno naj tukaj najde svoj prostor
Locked
enapunca
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Feb 25, 2012 5:31 pm

bitcomet in utorrent

Post by enapunca » Tue Jan 22, 2013 10:22 am

Hojla!

js mam a prblem z bitcometom in utorrentom. oba programa sem že naložila, ampak prii nobenmu mi noče uploadat filmov, da bi se mi povprečje dvignilo. ne glede na to ali imam preko roterja internet ali direktnega. naj povem da imam t-2 internet. downloada mi hitro, tak kot je treba, sam oddajat noča. zakaj to? nisem pa spreminjala nobenih nastavitv in tud v požarnem zidu sta dana kot izjemi, tak da požarni zid ni.

lepo prosim za pomoč, ker bi res rada še ostalim pomgala, da lahka dol potegnejo filme in gledajo.

čaw

User avatar
Tagasalin
Editor
Posts: 3884
Joined: Sat Nov 05, 2011 2:39 pm

Post by Tagasalin » Tue Jan 22, 2013 5:21 pm

Če bi si prebrala pravila strani (natančneje, točko 1.8 le-teh), bi vedela, da so pogovori o tovrstnih zadevah prepovedani, zato zaklepam temo!


[quote="Pravilo 1.8"]1.8 Na forumu niso dovoljeni pogovori o nelegalnih piratskih zadevah. Za lažje razumevanje imate spodaj naštetih nekaj primerov.

* na forumu ne prodajajte in ne kupujte nelegalnih zadev
* ne sprašujte, kje se lahko dobi filme in drugo piratsko blago
* ne lepite povezav do internetnih strani z ilegalno vsebino, prepovedane so vsakršne ilegalne ed2k povezave in povezave do torrentov z ilegalno vsebino
* Teme in sporočila, kakorkoli povezana s katero izmed zgornjih točk, se bo izbrisalo ali zaklenilo brez oklevanja, po presoji moderatorjev pa se enako lahko zgodi s temami in sporočili, ki se kakorkoli dotikajo tega področja.[/quote]

Locked