Horor "Mama" na prvoj poziciji

Ovde se piše novosti
Post Reply
User avatar
slaksm
Editor
Posts: 737
Joined: Sat Aug 11, 2007 8:16 pm

Horor "Mama" na prvoj poziciji

Post by slaksm » Wed Jan 23, 2013 8:38 pm

[cap=left,]
mamamovie.jpg
[/cap]Džesika Čestejn (Jessica Chastain) igra u dva najbolje kotirana filma protekle nedelje u Americi. Na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova našao se horor film "Mama" režisera Andresa Muskijetija (Andres Muschietti). Izvršni producent horora "Mama" je slavni Giljermo del Toro (Guillermo del Toro), a glavne uloge pored Čestejnove tumače Nikolaj Koster Valdo (Nikolaj Coster-Waldau) i Megan Karpenter (Megan Charpentier).

Dve devojčice Viktorija i Lili nestale su na dan kada je njihov otac ubio majku. Pet godina kasnije, stric ih pronalazi u napuštenoj kolibi i dovodi u svoju kuću. Pet godina provele su same u divljini i njihov povratak u normalnu sredinu sigurno neće ići lako. Njegova devojka pokušaće da se prema devojčicama postavi kao majka, ali ubrzo počinje da primećuje da se u kući dešava nešto neobično. Da li su devojčice jedino što su spasli iz šume, ili su dobili i jezivog trećeg stanara?

Film "Mama" u domaće bioskope stiže 7. marta i preporučujemo ga svima koji vole TV seriju "Igra prestola" ("Game of Thrones").
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply