I Džeri Brukhajmer na Stazi slavnih

Ovde se piše novosti
Post Reply
User avatar
slaksm
Editor
Posts: 736
Joined: Sat Aug 11, 2007 8:16 pm

I Džeri Brukhajmer na Stazi slavnih

Post by slaksm » Tue Jun 25, 2013 3:45 pm

Slavni američki producent Džeri Brukhajmer, koji je zaslužan za hitove kao što su "Top Gan" ili "Pirati sa Kariba" dobio je zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

[cap=left,]
107130442551c9590b0422f324438774_orig.jpg
[/cap]Zvezde poput Džonija Depa i Toma Kruza prisustvovale su ceremoniji postavljanja zvezde na Holivudskom bulevaru. Dep, koji je igrao kapetana Džeka Speroua u "Piratima sa Kariba" i Tonta u "Usamljenom rendžeru", rekao je da "bez Džerija ne bi bilo 'Pirata' ili kapetana Džeka. Bez Džerija ne bi bilo 'Usamljenog rendžera'".

"Zbog toga sam mu veoma zahvalan. Čovek je za mene legenda, za sve nas je legenda i zbog toga smo se ovde okupili da bismo proslavili odavno zasluženu zvezdu na Stazi slavnih. Meni je izvanredna čast što sam ovde", rekao je Dep,

Brukhajmer, čiji su filmovi na blagajnama zaradili više od 16 milijardi dolara, dobio je 2.501 zvezdu na Stazi slavnih i to na glavnoj lokaciji ispred teatra El Kapitan, prekoputa Kineskog pozorišta.

"Moj životni san je počeo dok sam bio dečak u Mičigenu i uvek je ostao isti - da pravim filmove. Bilo je to dugo, uzbudljivo putovanje od ulica Detroita do pločnika Holivuda gde mi je data zvezda za doprinos industriji koju toliko volim", rekao je Brukjahmer.

Ceremoniji su prisustvovali i reditelj "Usamljenog rendžera" koji iduće sedmice kreće u bioskopsku distribuciju Gor Verbinski, glumci Džon Vojt i Mardž Helgenberger.

Brukhajmer je rekao da je zvezda za njega "neverovatna čast" budući da su je dobili i Čarli Čaplin i Alfred Hičkok. "Ali neću se previše uobraziti jer su zvezdu dobili i Paja Patak, Miki Maus..." dodao je on.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply