Zvezdane staze: Najgori nastavak je...

Ovde se piše novosti
Post Reply
User avatar
slaksm
Editor
Posts: 737
Joined: Sat Aug 11, 2007 8:16 pm

Zvezdane staze: Najgori nastavak je...

Post by slaksm » Thu Aug 15, 2013 12:42 pm

Na godišnjem okupljanju fanova serijala „Zvezdane staze“, koje se ove nedelje održava u Las Vegasu, najnoviji nastavak „Prema tami“ proglašen je najgorim od dvanaest filmova koliko je do sada snimljeno.

[cap=left,]
Star-Trek-Into-Darkness-wallpaper-star-trek-34096778-1920-1200.jpg
[/cap]U anketi su učestvovali najvatreniji fanovi filmova „Zvezdane staze“, koji su potrvdili da je od 2009. godine, sa okretanjem filmova ka skupoj produkciji i većem broju akcionih scena, ceo serijal izgubio na kvalitetu, piše Gardijan.

Film koji je režirao Džej Džej Abrams proglašen je znatno lošijim čak i od ostvarenja „Zvezdane staze 5 - Konačna granica“. Upravo se taj film iz 1989. smatrao zaslužnim za dovođenje serijala do ivice propasti, nakon čega je trebalo neko vreme da se filmska priča vrati na pravi put.

Ipak, Abramsov film je lošiji čak i od tog ostvarenja, tvrde fanovi. Atmosfera je na skupu došla do usijanja prilikom glasanja, a jedan od prisutnih obožavalaca „Zvezdanih staza“ dokopao se mikrofona i uzviknuo da „Prema tami“ ne bi trebalo uopšte da se smatra delom serijala.

S obzirom na to da se Abrams trenutno bavi radom na novom filmu iz serijala „Ratovi zvezda“, fanovi „Zvezdanih staza“ mogu da odahnu jer je sasvim izvesno da on neće režirati novi nastavak tog serijala. Datum početka snimanja još uvek nije poznat, ali se zna da na scenariju radi provereni dvojac Roberto Orči i Aleks Kurcman.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply