Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie 6 Souls (2010).

Информации за филмот

Наслов 6 Souls (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID zkxA
Создадено 30.4.2016 17:37:34
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

6.Souls.2010.1080p.BluRay.x264-SADPANDA.MKD
6.Souls.2010.1080p.BluRay.x264-SADPANDA

Subtitles preview

Име на фајлот
6.Souls.2010.1080p.BluRay.x264-SADPANDA.MKD
Име
6_souls_2010_1080p_bluray_x264-sadpanda_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:02:25.110 00:02:28.190
 1. "Дали некогаш сте имале чувства што
 2. не можете да ги објасните?"
2 00:02:29.280 00:02:33.820
 1. "Дали сте изгубиле некогаш контрола
 2. врз овие чувства?"
3 00:02:34.910 00:02:37.700
 1. "Дали овие чувства имаат име??"
4 00:02:37.740 00:02:40.520
 1. Тоа беа првите три прашања
5 00:02:40.550 00:02:43.290
 1. што му ги постави др Мајлцент на
 2. Џозеф Кинкирк.
6 00:02:43.330 00:02:45.380
 1. Само 6 часа после неговото апсење.
7 00:02:45.410 00:02:49.480
 1. На кои Кинкирк одговори,
8 00:02:49.520 00:02:52.370
 1. "Да. Да и Хенри.."
9 00:02:52.410 00:02:55.180
 1. Овој вид на промена
10 00:02:55.220 00:02:57.980
 1. беше основата на одбраната
 2. која изгуби
11 00:02:58.020 00:03:2.810
 1. не само поради педантно собраните
 2. физички докази,
12 00:03:2.850 00:03:6.190
 1. него и поради моментално општо
 2. прифатено мислење
13 00:03:6.230 00:03:7.860
 1. во модерната психологија дека
14 00:03:7.900 00:03:12.360
 1. синдромот на повеќекратна
 2. личност не постои.
15 00:03:12.400 00:03:15.510
 1. Тоа беше психолошки каприц,

Статистики

Number of downloads 9
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.38
Number of characters 32K
Number of characters per line 20.71

Нема коментари