Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Ah-ga-ssi (2016).

Информации за филмот

Наслов Ah-ga-ssi (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID _jtC
Создадено 29.11.2016 00:09:50
Учесник juvemkd
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

The.Handmaiden.2016.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
The.Handmaiden.2016.720p.BluRay.x264-WiKi
1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi / .BluRay.720p.x264.AC3-CnSCG / BluRay.1080p.x264.5.1ch.Ganool / BluRay.1080p.x264.DTS-EPiC / KOREAN.1080i.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT

Subtitles preview

Име на фајлот
The.Handmaiden.2016.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
Име
the_handmaiden_2016_1080p_bluray_x264_dts-wiki
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:19.481 00:01:22.081
 1. Бегајте, дечишта ниедни!
2 00:01:25.841 00:01:27.201
 1. Ej...
3 00:02:1.281 00:02:7.201
 1. Јас требаше да одам!
 2. Јас требаше да одам во таа Јапонска куќа.
4 00:02:10.921 00:02:15.321
 1. Ќе го пропуштиш возот.
 2. Побрзај.
5 00:02:22.161 00:02:27.241
 1. 'ПРВ ДЕЛ'
6 00:02:46.201 00:02:48.461
 1. 'Кузуки Нориаки'
7 00:02:55.641 00:02:59.961
 1. Продолжи да спиеш.
 2. Сеуште сме далеку од куќата.
8 00:03:29.361 00:03:33.481
 1. Мило ми е. Јас сум Очу.
 2. -Имотот има три градби.
9 00:03:33.561 00:03:38.561
 1. Куќата е составена од крило во Западен стил
 2. од Англиски архитект, и Јапонско крило.
10 00:03:38.841 00:03:42.401
 1. Дури ни во Јапонија не постои градба
 2. комбинирана во два стила.
11 00:03:43.561 00:03:48.801
 1. Ја отсликува восхитта
 2. на Господарот за Јапонија и Англија.
12 00:03:50.241 00:03:54.361
 1. Следна е доградбата
 2. која Господарот ја уреди во библиотека.
13 00:03:54.441 00:03:56.441
 1. На крај, сместувањето за слугите.
14 00:03:56.442 00:03:59.142
 1. Како лична слугинка на Газдарицата
 2. ти нема да спиеш таму.
15 00:03:59.241 00:04:3.761
 1. Храната што ќе и остане можеш да ја јадеш,
 2. но чајот оди кај готвачките.

Статистики

Number of downloads 31
Number of units 904
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 37K
Number of characters per line 25.93

Нема коментари