Poster for Airplane! (1980).

Информации за филмот

Наслов Airplane! (1980)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 8k8L
Создадено 23.4.2010 17:05:59
Учесник accoprevod
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.97


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Subtitles preview

Име на фајлот
Airplane!
Име
airplane!
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:30.470 00:01:35.308
 1. Белата зона е за качување на патниците
2 00:01:35.432 00:01:38.102
 1. Без застанувања во црвената зона.
3 00:01:39.437 00:01:44.566
 1. Белата зона е за качување на патниците.
4 00:01:44.692 00:01:47.569
 1. Без застанувања во црвената зона.
5 00:02:8.704 00:02:12.624
 1. Земете го овој цвет во име на
 2. верската свест на Црквата.
6 00:02:12.750 00:02:16.628
 1. Сакате ли да дадете донација?
 2. - Не, ама сеедно ви благодарам.
7 00:02:18.129 00:02:22.966
 1. Црвената зона е за качување на патниците.
8 00:02:23.091 00:02:26.136
 1. Без застанувања во белата зона.
9 00:02:26.262 00:02:29.640
 1. Не. Белата зона е за качувања на патниците.
10 00:02:29.765 00:02:32.725
 1. Без застанувања во црвената.
11 00:02:32.850 00:02:36.729
 1. Црвената зона одсекогаш била за качување.
12 00:02:36.854 00:02:39.358
 1. Без застанувања во белата зона.
13 00:02:39.482 00:02:43.276
 1. Не учи ме која е за качување,
 2. а која за застанување.
14 00:02:43.403 00:02:47.114
 1. Бетти.не почнувај пак
 2. Со серењата за белата зона.
15 00:02:50.158 00:02:53.828
 1. Земете го овој цвет во
 2. име на Верската свест на Црквата.

Статистики

Number of downloads 270
Number of units 949
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.35
Number of characters 29K
Number of characters per line 23.32

Нема коментари