Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie American Sniper (2014).

Информации за филмот

Наслов American Sniper (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 0N48
Создадено 05.6.2015 02:12:48
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

American.Sniper.2014.720p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
American.Sniper.2014.720p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
American.Sniper.2014.720p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Име
american_sniper_2014_720p_bluray_x264-sparks_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:11.200 00:01:14.290
 1. АМЕРИКАНСКИ СНАЈПЕРИСТ
2 00:01:17.600 00:01:18.790
 1. Многу е топло.
3 00:01:19.800 00:01:23.700
 1. Земјата овде има вкус на кучешко гомно.
4 00:01:23.740 00:01:25.600
 1. Ти најубаво знаеш, а?
5 00:01:25.740 00:01:27.530
 1. Заќути!
6 00:01:33.780 00:01:35.640
 1. Разбивај!
7 00:02:13.790 00:02:16.120
 1. Гледам маж со мобилен,
8 00:02:16.130 00:02:18.759
 1. телефонира и го гледа
 2. конвојот. Прием.
9 00:02:18.760 00:02:21.569
 1. Ако мислиш дека известува
 2. за движењето на конвојот,
10 00:02:21.570 00:02:23.690
 1. тогаш имаш дозвола.
 2. Твоја одлука. Прием.
11 00:02:23.700 00:02:26.560
 1. Можеби и се јавува на жена му.
12 00:02:33.770 00:02:35.760
 1. Замина.
13 00:02:44.780 00:02:49.420
 1. Чекајте, имам жена и дете на
 2. 200 м, одат накај конвојот.
14 00:02:53.830 00:02:56.690
 1. Рацете не и се нишаат.
 2. Носи нешто.
15 00:03:6.370 00:03:10.660
 1. Вади граната. Руска граната
 2. и ја даде на детето.

Статистики

Number of downloads 92
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.52
Number of characters 43K
Number of characters per line 21.46

Нема коментари