Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Avengers: Age of Ultron (2015).

Информации за филмот

Наслов Avengers: Age of Ultron (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 61g-
Создадено 31.12.2015 03:03:05
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Avengers.Age.of.Ultron.2015.WEB-DL.x264-RARBG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.XviD.AC3-EVO
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.Ganool
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.X264.AC3-EVO
Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.XViD-ETRG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.XviD.AC3-RARBG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.MKVCage
Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.X264-PLAYNOW
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW

Subtitles preview

Име на фајлот
Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Име
avengers_age_of_ultron_2015_1080p_bluray_x264-sparks_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:43.000 00:00:46.840
 1. Под итно да се јавите на вашите места!
 2. Ова не е вежба!
2 00:00:46.940 00:00:49.320
 1. Нападнати сме!
3 00:00:49.420 00:00:51.480
 1. Нападнати сме!
4 00:01:52.400 00:01:54.780
 1. Срање!
 2. - Внимавај на речникот!
5 00:01:54.800 00:01:57.900
 1. Џарвис, каков е погледот одозгора?
 2. - Централната зграда
6 00:01:57.960 00:02:0.980
 1. е заштитена со некаков
 2. енергетски штит.
7 00:02:1.000 00:02:6.540
 1. Технологијата на Стракер е понапредна од било
 2. која друга база на Хидра што сме ја завзеле.
8 00:02:7.560 00:02:12.630
 1. Жезлото на Локи мора да биде овде. Стракер
 2. не би можел да ја изведе одбранава без тоа.
9 00:02:12.660 00:02:15.630
 1. По долго време.
10 00:02:25.700 00:02:29.700
 1. "По долго време" трае малку
 2. подолго, момци.
11 00:02:32.520 00:02:36.540
 1. Да. Мислам дека го загубивме
 2. елементот на изненадување.
12 00:02:36.600 00:02:39.100
 1. Чекај малку. Никој друг нема
 2. да се справи со фактот
13 00:02:39.160 00:02:43.120
 1. дека капетанот штотуку кажа
 2. "внимавај на речникот"? - Знам.
14 00:02:48.740 00:02:50.720
 1. Едноставно ми се испушти.
15 00:02:50.720 00:02:54.220
 1. ИСТРАЖУВАЧКА БАЗА НА ХИДРА
 2. СОКОВИЈА, ИСТОЧНА ЕВРОПА

Статистики

Number of downloads 27
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.59
Number of characters 54K
Number of characters per line 25.61

Нема коментари