Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Avengers: Age of Ultron (2015).

Информации за филмот

Наслов Avengers: Age of Ultron (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID Aow8
Создадено 04.5.2015 17:12:37
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Trailer 3
Avengers Age of Ultron 2015 CAM x264 AC3 TiTAN

Subtitles preview

Име на фајлот
Marvel's Avengers_ Age of Ultron - Trailer 3
Име
marvel's avengers_ age of ultron - trailer 3
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:11.010 00:00:12.273
 1. Јас бев дизајниран...
2 00:00:13.666 00:00:15.088
 1. за да го спасам светот.
3 00:00:17.680 00:00:20.240
 1. Луѓето ќе погледнеа кон небото и ќе видеа...
4 00:00:22.060 00:00:22.560
 1. надеж.
5 00:00:26.135 00:00:28.215
 1. Ќе им го одземам тоа најпрвин.
6 00:00:31.114 00:00:33.194
 1. Постои само еден пат до мир.
7 00:00:35.440 00:00:36.720
 1. Нивното истребување.
8 00:00:40.700 00:00:43.980
 1. Пробав да создадам одело
 2. од оклоп околу светот.
9 00:00:44.700 00:00:47.020
 1. Но создадов нешто ужасно.
10 00:00:47.035 00:00:48.875
 1. Вештачка интелигенција.
11 00:00:51.180 00:00:53.340
 1. Се нарекува Ултрон програмот.
12 00:00:53.520 00:00:56.800
 1. Не можам повеќе да гледам како луѓето
 2. страдаат поради нашите грешки.
13 00:00:58.560 00:01:2.000
 1. Нели причината што се бориме е за да ја
 2. завршиме борбата и да си отидеме дома?
14 00:01:3.495 00:01:5.415
 1. Па, ти неверојатно не успеа.
15 00:01:14.029 00:01:15.229
 1. Еве сме сите ние...

Статистики

Number of downloads 68
Number of units 28
Number of lines 35
Number of lines per unit 1.25
Number of characters 819
Number of characters per line 23.4

Нема коментари