Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Avengers: Age of Ultron (2015).

Информации за филмот

Наслов Avengers: Age of Ultron (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID ZdI9
Создадено 01.1.2016 17:44:15
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Avengers: Age of Ultron.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Avengers: Age of Ultron.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS
Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG
Avengers: Age of Ultron.2015.BDRip.x264-SPARKS
1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG / 1080p.BluRay.x264.YIFY

Subtitles preview

Име на фајлот
Avengers.Age.of.Ultron.2015.1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG
Име
avengers_age_of_ultron_2015_1080p_bluray_x264_aac-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:20.695 00:00:28.678
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:00:42.900 00:00:45.194
 1. Јавете се на вашите
 2. места веднаш.
3 00:00:45.277 00:00:47.696
 1. Ова не е вежба.
 2. Ние сме нападнати!
4 00:00:49.365 00:00:51.283
 1. Ние сме нападнати!
5 00:01:52.261 00:01:53.345
 1. Срање!
6 00:01:53.429 00:01:54.680
 1. Јазикот!
7 00:01:54.763 00:01:56.348
 1. Џарвис, каков е
 2. погледот одозгора?
8 00:01:56.473 00:02:0.477
 1. Централната зграда е заштитена
 2. од некој вид на енергетски штит.
9 00:02:0.653 00:02:2.873
 1. Стракеровата технологија е
 2. многу понапредна од било која
10 00:02:2.973 00:02:4.605
 1. Хидрова база која што
 2. ние ја имаме заземено.
11 00:02:7.610 00:02:8.944
 1. Локиното железо
 2. мора да биде тука.
12 00:02:9.604 00:02:11.566
 1. Стракер не може да ја
 2. спроведе одбраната без тоа.
13 00:02:12.364 00:02:13.908
 1. По долго време.
14 00:02:25.252 00:02:27.763
 1. "По долго време." ова трае
 2. малку подолго, момци.
15 00:02:32.468 00:02:35.179
 1. Да. Јас мислам ние го изгубивме
 2. елементот на изненадување.

Статистики

Number of downloads 84
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.53
Number of characters 60K
Number of characters per line 20.92

Нема коментари