Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Avengers: Age of Ultron (2015).

Информации за филмот

Наслов Avengers: Age of Ultron (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID _sc9
Создадено 04.9.2015 21:05:50
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.X264-PLAYNOW
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG;
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.X264.AC3-EVO;
Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.XviD.AC3-EVO
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.MKVCage
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.Ganool
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW
Avengers.Age.of.Ultron.2015.WEB-DL.x264-RARBG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.XviD.AC3-RARBG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.HDRip.XViD-ETRG
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.AAC-ETRG

Subtitles preview

Име на фајлот
Avengers.Age.of.Ultron.2015.720p.WEB-DL.x264.AAC-ETRG
Име
avengers_age_of_ultron_2015_720p_web-dl_x264_aac-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:19.642 00:00:27.614
 1. Превод: Виктор Николов
 2. www.SOPREVOD.com
2 00:00:42.000 00:00:44.294
 1. Јавете се на вашите
 2. места веднаш.
3 00:00:44.377 00:00:46.796
 1. Ова не е вежба.
 2. Ние сме нападнати!
4 00:00:48.465 00:00:50.383
 1. Ние сме нападнати!
5 00:01:51.361 00:01:52.445
 1. Срање!
6 00:01:52.529 00:01:53.780
 1. Јазикот!
7 00:01:53.863 00:01:55.448
 1. Џарвис, каков е
 2. погледот одозгора?
8 00:01:55.573 00:01:59.577
 1. Централната зграда е заштитена
 2. од некој вид на енергетски штит.
9 00:01:59.753 00:02:1.973
 1. Стракеровата технологија е
 2. многу понапредна од било која
10 00:02:2.073 00:02:3.705
 1. Хидрова база која што
 2. ние ја имаме заземено.
11 00:02:6.710 00:02:8.044
 1. Локиното железо
 2. мора да биде тука.
12 00:02:8.704 00:02:10.666
 1. Стракер не може да ја
 2. спроведе одбраната без тоа.
13 00:02:11.464 00:02:13.008
 1. По долго време.
14 00:02:24.352 00:02:26.863
 1. "По долго време." ова трае
 2. малку подолго, момци.
15 00:02:31.568 00:02:34.279
 1. Да. Јас мислам ние го изгубивме
 2. елементот на изненадување.

Статистики

Number of downloads 195
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.53
Number of characters 60K
Number of characters per line 20.91

Нема коментари