Poster for Back to the Future (1985).

Информации за филмот

Наслов Back to the Future (1985)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID qOAO
Создадено 15.11.2010 08:04:55
Учесник KOSTANCE
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Back.To.The.Future.1985.720p.BRRip.x264-HDLiTE

Subtitles preview

Име на фајлот
Back To The Future
Име
back to the future
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:32.639 00:00:34.886
 1. <b>ВРАЌАЊЕ ВО ИДНИНАТА</b>
2 00:01:31.761 00:01:33.722
 1. Октомври е време на пописот.
3 00:01:33.888 00:01:37.308
 1. Баш сега, Статлер Тојота го направи
 2. најдобриот аранжман во годината
4 00:01:37.516 00:01:39.560
 1. за сите модели Тојота ’85.
5 00:01:39.725 00:01:41.394
 1. Нема да најдете подобра кола
6 00:01:41.561 00:01:45.188
 1. со подобра цена и сервис
 2. никаде во Хил Вели.
7 00:01:51.069 00:01:53.780
 1. Сенатот очекува гласање денес.
8 00:01:53.947 00:01:58.076
 1. Останатите вести, завржи истрагата во
 2. Пацифик нуклеарниот центар и
9 00:01:58.409 00:02:1.288
 1. можат да ги демантираат гласините,
 2. за случајот со исчезнатиот плутониум,
10 00:02:1.454 00:02:4.207
 1. кој наводно бил украден од нивното
 2. складиште пред две недели.
11 00:02:4.457 00:02:8.085
 1. Група либински терористи зеде
 2. одговорност за ова.
12 00:02:8.335 00:02:13.130
 1. Меѓутоа, во центарот велат дека
 2. се работи за административна грешка.
13 00:02:13.422 00:02:16.926
 1. FBI, кои го истражуваа случајот,
 2. немаа коментар.
14 00:02:58.878 00:03:0.046
 1. Док?
15 00:03:2.799 00:03:3.883
 1. Док?

Статистики

Number of downloads 222
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.45
Number of characters 38K
Number of characters per line 20.17

Нема коментари