Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Biohazard: Damnation (2012).

Информации за филмот

Наслов Biohazard: Damnation (2012)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID IlM8
Создадено 02.6.2016 08:18:29
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Resident.Evil.Damnation.2012.BluRay.720p.DTS.x264-CHD
Resident.Evil.Damnation.2012.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.MKD.srt

Subtitles preview

Име на фајлот
Resident.Evil.Damnation.2012.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.MKD
Име
resident_evil_damnation_2012_bluray_720p_dts_x264-chd_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:20.400 00:00:24.780
 1. 74 години, моќта на Советскиот
 2. социјализам беше толку голема,
2 00:00:24.840 00:00:28.250
 1. што го подели светот на
 2. Источен и Западен.
3 00:00:28.310 00:00:33.290
 1. Тогаш, во 1991-та,
 2. комплетно се сруши.
4 00:00:33.380 00:00:37.330
 1. Една по една, различните земји
 2. кои ја поддржуваа Советската Унија,
5 00:00:37.390 00:00:41.300
 1. почнаа да се одвојуваат,
 2. декларирајќи ја својата независност.
6 00:00:41.320 00:00:44.530
 1. Парламентот на Источната Славска
 2. Република го следеше тоа,
7 00:00:44.590 00:00:47.160
 1. декларирајќи ја земјата како
 2. суверена држава,
8 00:00:47.230 00:00:50.610
 1. независна од Советскиот режим.
9 00:00:50.700 00:00:52.540
 1. Капитализмот напредна брзо.
10 00:00:52.700 00:00:55.710
 1. Конгломератите добија влијание
 2. во политичките кругови,
11 00:00:55.940 00:00:58.820
 1. и како резултат, олигарсите
 2. дојдоа до моќ.
12 00:00:59.070 00:01:0.780
 1. Во Источната Славска Република,
13 00:01:0.940 00:01:3.790
 1. поделеноста меѓу богатите и сиромашните
 2. стана толку голема,
14 00:01:3.950 00:01:6.950
 1. што го распали фитилот
 2. на едно ново востание.
15 00:01:8.380 00:01:11.890
 1. Напорот за независност
 2. експлодира на улиците,

Статистики

Number of downloads 2
Number of units 708
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.48
Number of characters 22K
Number of characters per line 21.19

Нема коментари