Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Not migrated

Subtitles had not been migrated yet, some functions may not work.
Poster for subtitles' movie Birdman (2014).

Информации за филмот

Наслов Birdman (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID N9k5
Создадено 01.2.2015 16:44:58
Учесник AlexMycBo
Јазик Македонски
Формат SubRip
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Birdman.2014.DVDSCR.X264-PLAYNOWmk1

Contributions

Учесник Role Share
AlexMycBo Преведувач 100.0%

Subtitles preview

Preview not available.

Статистики

Number of downloads 54
Number of units 0
Number of lines 2K
Number of lines per unit 0.0
Number of characters 0
Number of characters per line 0.0

AlexMycBo

од AlexMycBo » 01.2.2015 16:53:13

Филмот е номиниран за Оскар, но не е нешто што јас инаку би го гледала - досаден е.
Немаше превод на некој од нашите словенски јазици, па зедов титл на англиски и преведував додека гледав.
Да напоменам дека пребрзо се зборува, па тешко е да се следи преводот, но не се кажува многу, па нема зошто да се грижите ако решите да го погледнете филмот.
Едвард Нортон е генерално добар глумец, но тоа не додава многу вредност на овој конкретен филм.