Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Cinderella (2015).

Информации за филмот

Наслов Cinderella (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID Pz89
Создадено 18.7.2015 09:28:18
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG
Cinderella.2015.1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG
Cinderella.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW

Subtitles preview

Име на фајлот
Cinderella.2015.1080p.BluRay.x264.AAC-ETRG
Име
cinderella_2015_1080p_bluray_x264_aac-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:28.496 00:00:36.449
 1. Превод: Виктор Николов
2 00:00:54.083 00:00:55.821
 1. Еднаш многу одамна,
3 00:00:55.822 00:00:57.922
 1. имаше едно девојче наречено Ела.
4 00:01:0.392 00:01:3.027
 1. И таа го гледаше светот не
 2. секогаш каков што беше тој,
5 00:01:3.029 00:01:7.246
 1. но каков што можеби тој би можел
 2. да биде, со само малку на магија.
6 00:01:9.935 00:01:12.904
 1. Ах, мојата мила!
7 00:01:12.906 00:01:15.907
 1. На нејзината мајка и татко,
 2. таа беше принцеза.
8 00:01:15.909 00:01:19.777
 1. Точно, таа немаше титула,
 2. ниту круна, ниту замокот,
9 00:01:19.779 00:01:23.247
 1. но таа беше владетел на
 2. нејзиното малечко кралство,
10 00:01:23.249 00:01:27.118
 1. чии граници беа куќата и
 2. ливадата на крајот на шумата
11 00:01:27.120 00:01:29.954
 1. каде што нејзиниот народ
 2. живееше со генерации.
12 00:01:31.558 00:01:32.678
 1. Со Господинот Гусан...
13 00:01:34.460 00:01:38.596
 1. И сите нивни семејства со животни.
14 00:01:38.598 00:01:41.432
 1. Здраво, таму.
 2. Што мислите дека вие правите?
15 00:01:41.434 00:01:43.468
 1. Оставете ги малите да
 2. го земат нивниот дел.

Статистики

Number of downloads 93
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.36
Number of characters 42K
Number of characters per line 22.07

Нема коментари