Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Deadpool (2016).

Информации за филмот

Наслов Deadpool (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID oDdB
Создадено 01.8.2016 00:57:06
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Deadpool.2016.720p.BluRay.DTS-ES.x264-CRiME
Deadpool.2016.720p.BluRay.x264-SPARKS
Deadpool.2016.BDRip.x265.10bit.AC3.1080p-genO
Deadpool.2016.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG
Deadpool.2016.1080p.BluRay.DD5.1.x264-CtrlHD
Deadpool.2016.mHD.BluRay.DD5.1.x264-TRiM
Deadpool.2016.720p.BluRay.DTS-ES.x264-TayTO
Deadpool.2016.1080p.BluRay.DTS-ES.x264-EbP
Deadpool.2016.BluRay.REMUX.1080p.AVC.DTS-HD.MA.7.1-HDArea
Deadpool.2016.720p.BluRay.DTS-ES.x264-SpaceHD
Deadpool.2016.1080p.BluRay.DTS-ES.x264-HDMaNiAcS
Deadpool.2016.1080p.Blu-ray.AVC.DTS-HD.MA.7.1-MTeam
Deadpool.2016.1080p.BluRay.DTS-ES.6.1.x264-D-Z0N3
Deadpool.2016.COMPLETE.BLURAY-CBGB
Deadpool.2016.m720p.BluRay.x264-FreeHD
Deadpool.2016.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG.MKD
Deadpool.2016.DTS-HD.DTS.1080p.BluRay.x264.HQ-TUSAHD
Deadpool.2016.720p.BluRay.DTS-ES.x264-HiDt
Deadpool.2016.BluRay.1080p.DTS-HD.MA.7.1.x264-EPiC
Deadpool.2016.MULTi.1080p.BluRay.x264-VENUE
Deadpool.2016.BDRip.x264-SPARKS
Deadpool.2016.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
Deadpool.2016.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG.MKD
Име
deadpool_2016_1080p_bluray_avc_dts-hd_ma_7_1-rarbg_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:41.735 00:00:45.292
 1. ♪ Нема да има јаже да
 2. ги врзе твоите раце ♪
2 00:00:45.392 00:00:49.928
 1. ♪ Не ако мојата љубов не
 2. може да го врзе твоето срце ♪
3 00:00:51.860 00:00:53.426
 1. Роб. Л.
4 00:00:54.953 00:00:58.151
 1. ♪ Нема потреба да се заземе став ♪
5 00:00:58.251 00:01:2.221
 1. ♪ Затоа што јас одлучив да започнам♪
 2. ФИЛМ НА НЕКОЈ КРЕТЕН
6 00:01:2.321 00:01:4.695
 1. ГЛУМИ
 2. БОЖЈИОТ СОВРШЕН ИДИОТ
7 00:01:4.723 00:01:7.113
 1. ЛУЃЕ
 2. НАЈСЕКСИ ЖИВ МАЖ!
8 00:01:7.599 00:01:10.622
 1. ♪ Ако утрата одекнуваат
 2. кажи ние праваевме грев ♪
9 00:01:10.722 00:01:11.253
 1. СЕКСИ ЖЕНСКА
10 00:01:11.319 00:01:14.420
 1. ♪ Па, тоа е она што го сакав сега ♪
11 00:01:14.520 00:01:17.108
 1. БРИТАНСКИ ЗЛОСТОРНИК
12 00:01:20.290 00:01:24.643
 1. ♪ И ако ние сме жртви на ноќта♪
 2. СТРИП ОЛЕСНУВАЊЕ
13 00:01:25.182 00:01:26.519
 1. НАСИЛНА ТИНЕЈЏЕРКА
14 00:01:26.673 00:01:30.909
 1. ♪ Нема да бидам
 2. заслепена од светлината ♪
15 00:01:32.691 00:01:38.406
 1. ♪ Само викај ме ангел
 2. на ангелското утро ♪

Статистики

Number of downloads 128
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.53
Number of characters 49K
Number of characters per line 21.7

Нема коментари