Poster for Death at a Funeral (2010).

Информации за филмот

Наслов Death at a Funeral (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID IOgN
Создадено 06.10.2010 20:06:16
Учесник sanowa
Јазик Македонски
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Death.At.A.Funeral.2010.DVDRip.XviD-FiCO

Subtitles preview

Име на фајлот
Death at the funeral _mkd
Име
death at the funeral _mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:0.389 00:00:7.289
 1. Превод и обработка: Ѓорѓи
 2. dzolerc@hotmail.com
2 00:00:7.290 00:00:11.690
 1. www.titlovi.com
 2. www.mkd-titlovi.niceboard.com
3 00:00:23.637 00:00:26.638
 1. <b>СМРТ НА ПОГРЕБОТ</b>
4 00:01:16.067 00:01:18.163
 1. <i>Преминаа</i>
5 00:03:7.010 00:03:9.714
 1. Сакаш ли да го видиш
 2. пред... Знаеш...
6 00:03:11.312 00:03:12.914
 1. Да.
7 00:03:20.746 00:03:23.241
 1. Брајан, кој е ова?
8 00:03:23.274 00:03:26.204
 1. И јас исто се прашав
 2. кога татко ми премина.
9 00:03:26.237 00:03:31.777
 1. Си реков: кој е овој човек? - Не, Брајан,
 2. кој е ова бидејќи ова не е татко ми.
10 00:03:31.810 00:03:35.378
 1. Сигурен ли си? - Ме прашуваш дали сум
 2. сигурен за тоа како изгледа татко ми? - Не.
11 00:03:35.411 00:03:38.535
 1. Луѓето грешат за време
 2. на жалењето. - Погледни го телото!
12 00:03:40.608 00:03:44.097
 1. Срање! - Џеки Џен е внатре.
 2. - Добро, слушај...
13 00:03:44.131 00:03:48.002
 1. Дај, Брајан. Знаеш како изгледа
 2. татко ми. - Денес сме раштркани.
14 00:03:48.241 00:03:50.912
 1. Вакви работи никогаш се немаат
 2. случено. - Скоро никогаш не се случиле?
15 00:03:51.306 00:03:53.367
 1. Ти реков на глас? - Не ти е
 2. ова Бургер Кинг. Не можеш да ми...

Статистики

Number of downloads 921
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.71
Number of characters 53K
Number of characters per line 23.59

Нема коментари