Poster for District 9 (2009).

Информации за филмот

Наслов District 9 (2009)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 388K
Создадено 10.3.2010 21:25:23
Учесник KOSTANCE
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

District.9.x264.720p-HR

Subtitles preview

Име на фајлот
District.9.x264.720p-HR
Име
district_9_x264_720p-hr
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:52.006 00:00:56.836
 1. Знаете, после минатогодишниот разговор
 2. со жена ми, секогаш ме охрабруваше.
2 00:00:58.262 00:01:1.622
 1. Рече дека тоа е добро иако
 2. бев малку нервозен.
3 00:01:1.723 00:01:5.953
 1. Овој мал... Здраво... Извинете.
 2. Добро е ова? Позади со луѓето.
4 00:01:6.936 00:01:11.048
 1. Се наоѓаме во... Каде треба да
 2. гледам? -Гледај право во камерата.
5 00:01:11.149 00:01:15.176
 1. Се наоѓаме во главната канцеларија
 2. на MNU, оделот за вонземјани.
6 00:01:15.277 00:01:17.303
 1. Се викам,
 2. Викус Ван Де Мерве.
7 00:01:17.404 00:01:20.723
 1. Зад мене можете да ги видете
 2. работниците на оделот.
8 00:01:20.824 00:01:24.704
 1. Во овој одел се обидуваме да
 2. се вклучиме во истражување
9 00:01:26.913 00:01:30.183
 1. на нешто што не е
 2. земско и човечко.
10 00:01:33.044 00:01:37.274
 1. Сите се изненадија што бродот не
 2. сопре над Менхетен, Вашингтон
11 00:01:37.881 00:01:41.196
 1. или Чикаго, туку застана
 2. точно над Јоханесбург.
12 00:01:47.015 00:01:51.168
 1. Вратите не се отвораа 3 месеци.
 2. Само лебдеа и никој неможеше да влезе.
13 00:01:51.269 00:01:54.994
 1. Одлучија дека најдобро би
 2. било сами да направат влез.
14 00:02:4.990 00:02:7.845
 1. Се плашевме од
 2. првиот контакт.
15 00:02:9.994 00:02:12.189
 1. Целиот свет гледаше.

Статистики

Number of downloads 232
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.71
Number of characters 39K
Number of characters per line 23.02

Нема коментари