Poster for District 9 (2009).

Информации за филмот

Наслов District 9 (2009)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID zoII
Создадено 22.9.2009 21:41:05
Учесник cale
Јазик Македонски
Слики во секунда 25 (PAL)


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

District.9.2009.R5.Xvid

Contributions

Учесник Role Share
cale Преведувач 100.0%

Subtitles preview

Име на фајлот
District 9.2009.R5.Xvid
Име
district 9_2009_r5_xvid
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:49.300 00:00:55.322
 1. Знаете, после минатогодишниот разговор
 2. со жена ми, секогаш ме охрабруваше.
2 00:00:55.323 00:00:58.656
 1. Рече дека тоа е добро иако
 2. бев малку нервозен.
3 00:00:58.657 00:01:3.649
 1. Овој мал... Здраво... Извинете.
 2. Добро е ова? Позади со луѓето.
4 00:01:3.655 00:01:7.690
 1. Се наоѓаме во... Каде треба да
 2. гледам? -Гледај право во камерата.
5 00:01:7.691 00:01:10.213
 1. Се наоѓаме во главната канцеларија
 2. на MNU, оделот за вонземјани.
6 00:01:10.314 00:01:13.314
 1. Се викам,
 2. Викус Ван Де Мерве.
7 00:01:13.714 00:01:16.854
 1. Зад мене можете да ги видете
 2. работниците на оделот.
8 00:01:16.945 00:01:22.770
 1. Во овој одел се обидуваме да
 2. се вклучиме во истражување
9 00:01:22.771 00:01:26.851
 1. на нешто што не е
 2. земско и човечко.
10 00:01:28.700 00:01:33.312
 1. Сите се изненадија што бродот не
 2. сопре над Менхетен, Вашингтон
11 00:01:33.322 00:01:39.144
 1. или Чикаго, туку застана
 2. точно над Јоханесбург.
12 00:01:42.059 00:01:46.158
 1. Вратите не се отвораа 3 месеци.
 2. Само лебдеа и никој неможеше да влезе.
13 00:01:46.167 00:01:51.957
 1. Одлучија дека најдобро би
 2. било сами да направат влез.
14 00:01:59.356 00:02:3.418
 1. Се плашевме од
 2. првиот контакт.
15 00:02:4.162 00:02:6.393
 1. Целиот свет гледаше.

Статистики

Number of downloads 663
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.8
Number of characters 39K
Number of characters per line 21.97

Нема коментари