Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Easy A (2010).

Информации за филмот

Наслов Easy A (2010)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID _e48
Создадено 11.6.2015 22:39:09
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Easy.A.2010.720p.BluRay.x264-METiS

Subtitles preview

Име на фајлот
metis-easya-720p.mkd
Име
metis-easya-720p_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:1.930 00:01:6.310
 1. Гласините за мојот
 2. промискуитет се во голема невоља.
2 00:01:6.520 00:01:10.270
 1. Навикнав да бидам анонимна,
 2. невидлива за спротивниот пол.
3 00:01:10.440 00:01:12.230
 1. Google Earth да е дечко...
4 00:01:12.400 00:01:15.440
 1. ...не би ме видел и да
 2. сум била како 10-kaтна зграда.
5 00:01:15.610 00:01:19.320
 1. Прилично досадно?
 2. Ученичка која се чувствува невидливо.
6 00:01:19.490 00:01:22.950
 1. Која сум јас? Што значи сето тоа?
 2. Зошто сум овде?
7 00:01:23.120 00:01:26.370
 1. Но не се грижи,
 2. тоа не една oд оние приказни.
8 00:01:26.540 00:01:28.500
 1. Иако исгурно почнало на тој начин.
9 00:01:28.670 00:01:31.380
 1. И после се променило прилично
 2. брзо кога почнав да лажам...
10 00:01:31.540 00:01:34.170
 1. ...за некои многу лични работи.
11 00:01:34.340 00:01:38.130
 1. Па нека оди во записникот дека јас,
 2. Oлив Пендерхаст...
12 00:01:38.300 00:01:43.060
 1. ...при здрав памет,
 2. и под просечна големина на гради...
13 00:01:43.310 00:01:45.390
 1. ...се колнам дека
 2. ке ја говорам вистината, само вистината...
14 00:01:45.560 00:01:48.640
 1. ...и ништо друга освен виситина.
 2. Почнувајќи од сега.
15 00:01:49.560 00:01:51.900
 1. И кој е најдобриот начин да
 2. ги поделам своите приватни работи...

Статистики

Number of downloads 11
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.64
Number of characters 59K
Number of characters per line 24.28

Нема коментари