Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Everest (2015).

Информации за филмот

Наслов Everest (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID GDA_
Создадено 21.1.2016 23:51:25
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Everest.2015.720p.BRRip.X264.AC3-EVO
Everest.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Everest.2015.BRRip.XviD.AC3-EVO
Everest 2015 1080p BluRay x264-SPARKS
Everest.2015.BRRip.XviD.AC3-iFT
Everest.2015.BDRip.x264-SPARKS
Everest.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Everest.2015.1080p.WEB-DL.X264.AC3-EVO
Everest.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
Everest.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS.MKD
Име
everest_2015_1080p_bluray_x264-sparks_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:01:8.754 00:01:11.479
 1. Базирано на вистинит настан.
2 00:01:13.634 00:01:15.254
 1. 1953
 2. Едмунд Хилари и Тензинг Норгеј
3 00:01:15.354 00:01:16.884
 1. се првите алпинисти
 2. на врвот Еверест.
4 00:01:16.984 00:01:18.844
 1. Во следните 40 години
 2. само врвни професионални
5 00:01:18.944 00:01:20.539
 1. алпинисти се обидоа
 2. со истиот подвиг.
6 00:01:20.709 00:01:24.564
 1. Еден од четворица загинува.
7 00:01:25.489 00:01:27.154
 1. 1992
 2. Ново Зеланѓанецот Роб Хал спроведе
8 00:01:27.254 00:01:28.999
 1. идеја на платен водич
 2. за алпинисти аматери.
9 00:01:29.099 00:01:31.405
 1. Во следните 4 г. неговата екипа,
 2. Авантуристите Советници,
10 00:01:31.505 00:01:33.225
 1. успешно водеше 19
 2. клиенти да се искачат
11 00:01:33.325 00:01:35.040
 1. на врвот без ниту
 2. еден смртен случај.
12 00:01:36.119 00:01:38.619
 1. 1996
 2. И другите комерцијални оператори
13 00:01:38.719 00:01:41.406
 1. го следеа Роб Хал, вклучувајќи го
 2. и Скот Фишер Планинското Лудило.
14 00:01:41.506 00:01:44.081
 1. Повеќе од 20 експедиции
 2. се натпреваруваа
15 00:01:44.181 00:01:46.635
 1. да се искачат Еверест
 2. во истите две недели.

Статистики

Number of downloads 78
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.61
Number of characters 52K
Number of characters per line 19.94

Нема коментари