Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Game of Thrones (2011) S07E02.

Episode information

Наслов Game of Thrones (2011)
Вид ТВ Серии
Сезона 7
Епизода 2
Вид на епизода Обични
Episode title Stormborn

Податоци за преводот

ID o9pE
Создадено 04.10.2017 14:37:43
Учесник jordan94
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Game.of.Thrones.S07E02.HDTV.x264-SVA
Game.of.Thrones.S07E02.720p.HDTV.2CH.x265.HEVC-PSA
Game.of.Thrones.S07E02.720p.HDTV.x264-AVS
Game of Thrones S07 720p HDTV x264

Subtitles preview

Име на фајлот
Game of Thrones S07e02 720p HDTV x264
Име
game of thrones s07e02 720p hdtv x264
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:18.120 00:00:22.911
 1. <i> Кралскиот Двор </>
2 00:00:32.120 00:00:36.911
 1. <i> Змејов Камен </i>
3 00:00:46.120 00:00:50.911
 1. <i> Хрид </>
4 00:00:58.120 00:01:2.911
 1. <i> Зимолед </i>
5 00:01:14.120 00:01:18.911
 1. <i> Ѕидот </i>
6 00:01:29.120 00:01:34.911
 1. <i> Стар Град </i>
7 00:01:35.120 00:01:39.911
 1. <i>Направено по „Песна за Мраз
 2. и Оган“ од Џорџ Р.Р. Мартин </i>
8 00:01:43.120 00:01:46.911
 1. Игра на Троновите <i>
 2. Родена во олуја </i>
9 00:02:24.080 00:02:28.162
 1. Беше слична ноќ кога дојде на овој
 2. свет. -Се сеќавам на таа олуја.
10 00:02:28.163 00:02:32.912
 1. Сите кучиња во Кралскиот
 2. Дворец завиваа цела ноќ.
11 00:02:32.913 00:02:37.454
 1. Посакувам да можам и јас да се сетам.
 2. Мислев дека ова ќе биде враќање.
12 00:02:37.455 00:02:41.580
 1. Не се чувствувам како дома. -Нема
 2. да се задржуваме во Змејовиот Камен.
13 00:02:41.581 00:02:43.981
 1. Добро.
14 00:02:44.289 00:02:46.604
 1. Нема многу лавови.
 2. -Серсеи управува со
15 00:02:46.605 00:02:49.037
 1. помалку од половината
 2. на Седумте Кралства.

Статистики

Number of downloads 14
Number of units 458
Number of lines 834
Number of lines per unit 1.82
Number of characters 22K
Number of characters per line 26.4

Нема коментари