Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Gods of Egypt (2016).

Информации за филмот

Наслов Gods of Egypt (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 9Lc_
Создадено 09.3.2016 23:12:36
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.97


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

TS.XviD-ETRG
Gods.of.Egypt.2016.TS.XviD-ETRG

Subtitles preview

Име на фајлот
Gods.of.Egypt.2016.TS.XviD-ETRG
Име
gods_of_egypt_2016_ts_xvid-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:2.628 00:00:10.628
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:00:44.284 00:00:49.577
 1. БОГОВИТЕ
 2. НА ЕГИПЕТ
3 00:00:54.073 00:00:56.089
 1. Малкумина ја знаат
 2. целата приказна.
4 00:00:56.822 00:01:0.129
 1. Колку што јас се сеќавам
 2. започнува некако вака.
5 00:01:1.071 00:01:2.713
 1. Пред почетокот на историјата.
6 00:01:3.029 00:01:5.630
 1. Египет беше родното
 2. место на целиот живот.
7 00:01:6.117 00:01:9.287
 1. Рај вреден на боговите
 2. кои го создадоа.
8 00:01:9.484 00:01:11.425
 1. Па, боговите одлучија
 2. да живееат таму.
9 00:01:11.525 00:01:13.670
 1. Покрај своите помалку
 2. вредни креации.
10 00:01:14.004 00:01:15.046
 1. Луѓето.
11 00:01:15.934 00:01:19.483
 1. Не можеше да се погрешат боговите
 2. помеѓу смртниците кои ги обожаваа.
12 00:01:19.805 00:01:23.683
 1. Боговите беа повисоки со злато што
 2. им течеше низ вените наместо крв.
13 00:01:25.021 00:01:26.735
 1. И можеа да го променат
 2. изгледот по сопствена желба,
14 00:01:26.773 00:01:29.450
 1. во разни застрашувачки ѕверови.
15 00:01:32.635 00:01:36.253
 1. И самиот Египет беше поделен
 2. помеѓу двајца силни браќа.

Статистики

Number of downloads 86
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.49
Number of characters 40K
Number of characters per line 20.84

Нема коментари