Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Gods of Egypt (2016).

Информации за филмот

Наслов Gods of Egypt (2016)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID iY1A
Создадено 22.5.2016 20:10:04
Учесник Aleks33
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Gods.of.Egypt.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
1080p.WEBRip.x264.AAC-ETRG / HDRip.XViD.AC3-ETRG
Gods of Egypt 2016 1080p WEB-DL x264 AC3-JYK
Gods.of.Egypt.2016.1080p.WEBRip.x264.AAC-ETRG

Subtitles preview

Име на фајлот
Gods.of.Egypt.2016.1080p.WEBRip.x264.AAC-ETRG
Име
gods_of_egypt_2016_1080p_webrip_x264_aac-etrg
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:38.961 00:00:46.961
 1. Превод и обработка: Виктор Николов
2 00:00:47.032 00:00:52.394
 1. БОГОВИТЕ
 2. НА ЕГИПЕТ
3 00:00:56.751 00:00:58.819
 1. Малкумина ја знаат
 2. целата приказна.
4 00:00:59.400 00:01:3.064
 1. Колку што јас се сеќавам
 2. започнува некако вака.
5 00:01:3.849 00:01:5.491
 1. Пред почетокот на историјата.
6 00:01:5.807 00:01:8.408
 1. Египет беше родното
 2. место на целиот живот.
7 00:01:8.795 00:01:11.719
 1. Рај вреден на боговите
 2. кои го создадоа.
8 00:01:12.362 00:01:14.203
 1. Па, боговите одлучија
 2. да живееат таму.
9 00:01:14.520 00:01:16.428
 1. Покрај своите помалку
 2. вредни креации.
10 00:01:16.782 00:01:17.737
 1. Луѓето.
11 00:01:18.512 00:01:22.123
 1. Не можеше да се погрешат боговите
 2. помеѓу смртниците кои ги обожаваа.
12 00:01:22.483 00:01:26.545
 1. Боговите беа повисоки со злато што
 2. им течеше низ вените наместо крв.
13 00:01:27.999 00:01:32.416
 1. И можеа да го променат изгледот по сопствена
 2. желба, во разни застрашувачки ѕверови.
14 00:01:35.413 00:01:39.068
 1. Египет и самиот беше поделен
 2. помеѓу двајца силни браќа.
15 00:01:39.438 00:01:41.503
 1. Озирис, богот на животот.

Статистики

Number of downloads 143
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.49
Number of characters 40K
Number of characters per line 20.78

Нема коментари