Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Gone Girl (2014).

Информации за филмот

Наслов Gone Girl (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID 0Ww-
Создадено 07.11.2015 16:14:50
Учесник Master Chief
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Gone.Girl.2014.1080p.REMUX.AVC.DTS-ES.5.1-RARBG
Gone.Girl.2014.720p.BluRay.x264.YIFY
Gone.Girl.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-RARBG
Gone.Girl.2014.720p.BrRip.x264-YIFY
Gone.Girl.2014.720p.BluRay.x264-SPARKS
Gone.Girl.2014.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD
Gone.Girl.2014.1080p.BrRip.x264-YIFY
Gone.Girl.2014.BDRip.x264-DAA
Gone.Girl.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Gone.Girl.2014.1080p.BRRip.x264.DTS-JYK
Gone.Girl.2014.1080p.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG
Gone.Girl.2014.720p.Bluray.DTS-ES.x264-EVO
Gone.Girl.2014.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
Gone.Girl.2014.720p.BluRay.x264-DAA

Subtitles preview

Име на фајлот
Gone.Girl.2014.720p.BluRay.x264.YIFY
Име
gone_girl_2014_720p_bluray_x264_yify
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:14.175 00:00:19.175
 1. www.PODNAPISI.net
2 00:00:24.175 00:00:27.515
 1. Кога мислам на жена ми...
3 00:00:27.595 00:00:31.497
 1. ...секогаш мислам на
 2. нејзината глава.
4 00:00:31.557 00:00:34.652
 1. Замислувам како го отворам
 2. нејзиниот прекрасен череп,
5 00:00:34.718 00:00:36.946
 1. го чепкам нејзиниот мозок,
6 00:00:37.012 00:00:40.640
 1. обидувајќи се да најдам одговори.
7 00:00:40.650 00:00:44.128
 1. Основните прашања
 2. на било кој брак.
8 00:00:44.195 00:00:46.405
 1. "За што размислуваш?"
9 00:00:46.406 00:00:48.806
 1. "Како се чувствуваш?"
10 00:00:48.866 00:00:51.894
 1. "Што си сторивме еден на друг?"
11 00:00:57.401 00:01:1.401
 1. И С Ч Е З Н А Т А
12 00:01:53.331 00:01:59.331
 1. 5-ти ЈУЛИ
 2. ТОА УТРО
13 00:02:26.464 00:02:31.168
 1. Ирскиот принц не удостои
 2. со своето присуство.
14 00:02:32.136 00:02:36.464
 1. Неговото височество претпочита
 2. да не го прскаат.
15 00:02:36.474 00:02:39.267
 1. Ти донесов подарок.

Статистики

Number of downloads 94
Number of units 1K
Number of lines 3K
Number of lines per unit 1.67
Number of characters 78K
Number of characters per line 25.97

Нема коментари