Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Guardians of the Galaxy (2014).

Информации за филмот

Наслов Guardians of the Galaxy (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID I9I0
Создадено 22.8.2014 03:23:05
Учесник NikolaNakov
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Guardians.Of.The.Galaxy.2014.720p.HDCAM.ENGLISH.x264

Contributions

Учесник Role Share
NikolaNakov Преведувач 100.0%

Subtitles preview

Име на фајлот
Guardians Of The Galaxy 2014 720p HDCAM ENGLISH x264
Име
guardians of the galaxy 2014 720p hdcam english x264
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:33.526 00:00:36.526
 1. <font color="#80ff00"></font>Земјата, 1988
2 00:01:1.527 00:01:2.858
 1. Питер...
3 00:01:3.468 00:01:5.794
 1. мајка ти сака да зборува со тебе.
4 00:01:9.017 00:01:10.879
 1. Ајде, Пит.
5 00:01:10.880 00:01:12.973
 1. Ќе ти ги земам овие за кратко.
6 00:01:46.909 00:01:50.701
 1. Зошто се тепаш со тие деца, душо?
7 00:01:52.490 00:01:53.973
 1. Питер?
8 00:01:53.974 00:01:57.242
 1. Тие убија жаба што ништо не им стори.
9 00:01:58.438 00:02:0.232
 1. Го убија со дрво.
10 00:02:2.236 00:02:4.985
 1. Ти си ист како татко ти.
11 00:02:5.286 00:02:7.685
 1. Дури и личиш на него.
12 00:02:7.686 00:02:10.468
 1. Тој беше ангел.
13 00:02:11.702 00:02:14.705
 1. - Составен од чиста светлина...
 2. - Мередит...
14 00:02:14.706 00:02:17.118
 1. Нели имаше подарок да
 2. му дадеш на Питер?
15 00:02:18.604 00:02:19.918
 1. Секако.

Статистики

Number of downloads 826
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.41
Number of characters 38K
Number of characters per line 22.27

Нема коментари