Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Poster for subtitles' movie Guardians of the Galaxy (2014).

Информации за филмот

Наслов Guardians of the Galaxy (2014)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID xKY3
Создадено 11.11.2014 04:32:20
Учесник NikolaNakov
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Guardians.of.the.Galaxy.2014.DVDRip.X264.AC3.5.1-PLAYNOW
Guardians.of.the.Galaxy.2014.V2.RETAIL.DVDRip.XviD.AC3
Guardians.of.the.Galaxy.2014.RETAIL.DVDRip-AC3-STINKBOMB
Guardians.Of.The.Galaxy.(2014).DVDRip.500MB.Ganool

Subtitles preview

Име на фајлот
Guardians.of.the.Galaxy.2014.DVDRip.X264.AC3.5.1-PLAYNOW
Име
guardians_of_the_galaxy_2014_dvdrip_x264_ac3_5_1-playnow
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:6.300 00:00:9.300
 1. <font color="#80ff00"></font>Земјата, 1988
2 00:00:37.029 00:00:38.360
 1. Питер...
3 00:00:38.970 00:00:41.296
 1. мајка ти сака да зборува со тебе.
4 00:00:44.519 00:00:46.381
 1. Ајде, Пит.
5 00:00:46.382 00:00:48.475
 1. Ќе ти ги земам овие за кратко.
6 00:01:22.411 00:01:26.203
 1. Зошто се тепаш со другите деца, душо?
7 00:01:27.992 00:01:29.475
 1. Питер?
8 00:01:29.476 00:01:32.744
 1. Тие убија жаба што ништо не им стори.
9 00:01:33.940 00:01:35.734
 1. Ја згмечија со стап.
10 00:01:37.738 00:01:40.487
 1. Ти си ист како татко ти.
11 00:01:40.788 00:01:43.187
 1. Дури и личиш на него.
12 00:01:43.188 00:01:45.970
 1. Тој беше ангел.
13 00:01:47.204 00:01:50.207
 1. - Составен од чиста светлина...
 2. - Мередит...
14 00:01:50.208 00:01:52.620
 1. Нели имаше подарок да
 2. му дадеш на Питер?
15 00:01:54.106 00:01:55.420
 1. Секако.

Статистики

Number of downloads 401
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.44
Number of characters 40K
Number of characters per line 22.48

Нема коментари