Poster for Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008).

Информации за филмот

Наслов Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID MiAI
Создадено 15.8.2009 22:48:23
Учесник kvrle
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Indiana.Jones.And.The.Kingdom.Of.The.Crystal.Skull[2008]DvDrip-aXXo

Subtitles preview

Име на фајлот
Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull by Mr.Zoc
Име
indiana jones and the kingdom of the crystal skull by mr_zoc
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:44.678 00:00:49.249
 1. ИНДИЈАНА ЏОНС И КРАЛСТВОТО
 2. НА КРИСТАЛНИОТ ЧЕРЕП
2 00:00:54.187 00:00:56.990
 1. Ајде, одиме.
 2. Одиме.
3 00:00:58.591 00:01:0.593
 1. Еј. Еј, момци.
4 00:01:18.578 00:01:20.580
 1. Побрзо.
5 00:01:21.281 00:01:22.882
 1. Еј, што имаш под хауба?
6 00:01:22.982 00:01:24.684
 1. Еј, сакаш да се тркаме?
 2. - Ох, те молам.
7 00:01:24.784 00:01:27.787
 1. Ајде.
 2. - Ајде, одиме.
8 00:01:34.494 00:01:36.496
 1. Ајде.
9 00:01:38.865 00:01:42.569
 1. Те молам?
 2. - Ајде, одиме, ајде.
10 00:01:58.585 00:02:0.587
 1. Ајде. Одиме.
11 00:02:2.689 00:02:4.691
 1. Ајде, брзо.
 2. Брзо.
12 00:02:53.730 00:02:54.174
 1. Извинете господо.
13 00:02:54.274 00:02:55.508
 1. Цело ова подрачје е
 2. затворено поради...
14 00:02:55.608 00:02:57.770
 1. тестирање на оружје
 2. во следните 24 часа.
15 00:02:57.177 00:03:0.180
 1. Тоа го вклучува и
 2. персоналот од базата.

Статистики

Number of downloads 744
Number of units 1K
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.54
Number of characters 38K
Number of characters per line 19.73

Нема коментари