Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Joy (2015).

Информации за филмот

Наслов Joy (2015)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID nls_
Создадено 07.2.2016 20:27:51
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда 23.976


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Joy.2015.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Joy.2015.DVDSCR.700MB.ShAaNiG
Joy (2015) DVDSCR 650MB - MkvCage
Joy 2015 DVDScr XviD-iFT
Joy (2015) DVDSCREENER - ShAaNiG
Joy (2015) DVDSCR x264-KATRG

Subtitles preview

Име на фајлот
Joy.2015.DVDSCR.700MB.ShAaNiG.mkd
Име
joy_2015_dvdscr_700mb_shaanig_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:30.116 00:00:37.016
 1. ТИКВИЦА ГОРДО ВИ ПРЕТСТАВУВА
 2. МАКЕДОНСКИ ПРЕВОДИ
2 00:00:46.685 00:00:50.785
 1. (Нема смисла. Не ми е јасно,
 2. како можеше да се случи.)
3 00:00:52.453 00:00:57.553
 1. (Не знам што ќе правам. Беше
 2. целиот мој живот. Како понатаму?)
4 00:00:59.077 00:01:3.577
 1. (“Педелтон индустрис’’ е сe што
 2. знам. Сега, ми е одземено.)
5 00:01:6.453 00:01:11.453
 1. (Кога некој ме гледа слаба,
 2. ја претворам слабоста во сила.)
6 00:01:16.408 00:01:21.108
 1. (Даница, толку си силна. Не би
 2. можела, да сторам такво нешто.)
7 00:01:23.896 00:01:28.596
 1. (Замисли ја промената, при борба
 2. за сопственост на земјиштето.)
8 00:01:28.800 00:01:31.500
 1. (Можно е, само ако
 2. Бартоломеј умре.)
9 00:01:36.368 00:01:39.468
 1. (Не ти давам сопственост
 2. над земјиштето.)
10 00:01:39.600 00:01:43.300
 1. (Нема да дозволам. Спушти
 2. го пиштолот, глупачке.)
11 00:01:44.242 00:01:46.642
 1. (Пази, Бартоломеј. Риџ доаѓа.)
12 00:01:48.042 00:01:50.842
 1. (Тој сeуште е во
 2. вљубен во Кларинда.)
13 00:01:51.181 00:01:53.181
 1. (А Џаред ме сака мене.)
14 00:01:54.030 00:01:57.230
 1. (Кларинда, точно е.
 2. Тука сум, за тебе.)
15 00:01:59.305 00:02:3.805
 1. Инспириран од вистински
 2. приказни за СМЕЛИ ЖЕНИ

Статистики

Number of downloads 118
Number of units 1K
Number of lines 2K
Number of lines per unit 1.71
Number of characters 48K
Number of characters per line 22.78

Нема коментари