Announcement

Vote for which improvement to work on first!

Več: forum.

Unaudited

Subtitles were not yet audited by the editorial team. Caution is advised!
Poster for subtitles' movie Like Crazy (2011).

Информации за филмот

Наслов Like Crazy (2011)
Вид Филм

Податоци за преводот

ID VrY9
Создадено 29.8.2015 02:48:46
Учесник Анонимно
Јазик Македонски
Слики во секунда N/A


User votes

No votes

User reports

Poor subtitle quality. 0
File is not a subtitle! 0
Wrong movie or episode entry. 0
Wrong language. 0
Wrong release. 0
Garbled text (strange characters, like rectangles and such). 0

Releases

Like.Crazy.2011.LIMITED.720p.BluRay.x264-SPARKS

Subtitles preview

Име на фајлот
sparks-lc-720.mkd
Име
sparks-lc-720_mkd
Content preview
# Почеток Крај Metadata Lines
1 00:00:43.418 00:00:46.046
 1. Изданијата како "Rolling
 2. Stone" и "Spare Rib"
2 00:00:46.213 00:00:48.011
 1. се создадени од потребите
3 00:00:48.173 00:00:52.019
 1. за различни приказни, за разлика
 2. од званичните весници од тоа време.
4 00:00:52.177 00:00:56.432
 1. На сличен начин, 1790. во
 2. Англија настанал "Pauper Press",
5 00:00:56.598 00:00:59.727
 1. поради претставување на
 2. тогашните популарни класи.
6 00:00:59.893 00:01:3.818
 1. Списанијата и незваничните изданија
 2. '60. и '70. години овозможиле
7 00:01:3.981 00:01:5.858
 1. да се помести
 2. границата на официјалност
8 00:01:6.024 00:01:9.449
 1. и, конечно, на владеачките
 2. класи.
9 00:01:9.611 00:01:10.737
 1. Од друга страна, интернетот
10 00:01:10.904 00:01:13.248
 1. не бара концентрација
 2. на група луѓе.
11 00:01:13.865 00:01:17.290
 1. Во потполност е
 2. фокусиран на поединецот.
12 00:01:17.911 00:01:21.040
 1. Дали се работи за профитабилна случајност,
 2. или само за добра реклама
13 00:01:21.206 00:01:23.004
 1. која популарно се
 2. нарекува "Myspace".
14 00:01:23.166 00:01:25.589
 1. Според тоа, може да се заклучи
 2. дека задачата на пoединецот
15 00:01:25.752 00:01:28.596
 1. е поставување граница
 2. во сајбер светот,

Статистики

Number of downloads 4
Number of units 953
Number of lines 1K
Number of lines per unit 1.6
Number of characters 29K
Number of characters per line 19.18

Нема коментари